Om Bobperks.com

Hei! Velkommen til min private blogg. Jeg er en ung dame på 27 år som jobber i forsikringsbransjen. I tillegg har jeg en stor lidenskap for å skrive. Derfor tenkte jeg at det var på tide å starte en egen blogg.

Det er nok en fare for at jeg kommer til å skrive mye om forsikring. Jeg har en svært engasjerende jobb, og det er vanskelig å løsrive seg fra den i det private livet. Kanskje noen av dere vil finne det interessant å høre om bransjen fra innsiden, eller kanskje dere er på jakt etter noen gode råd. Det er bare å stille spørsmål om dere lurer på noe!

I starten vil det iallefall bli en del spennende artikler om forsikring. Jeg vil blant annet gå gjennom innboforsikring, reiseforsikring med kredittkort og livsforsikring. Målet er å utvikle bloggen til noe større på sikt. Derfor trenger jeg alle de innspill og tilbakemeldinger jeg kan få fra dere. Både positive og negative kommentarer blir mottatt med et smil.